Kul med djur.....

publicerat i ;
Den här månaden så fick både jag och G äntligen våra pengar från Försäkringskassan för de dagar som vi vabbat, vilket betyder att vi fick en liten slant över som vi hade tänkt spendera på en studsmatta MED nät ( känns som om att det är säkrast med tanke på våra vildungar! ; ) ) och kanske lite nya utemöbler.
Men så hade G bokat in en tid hos veterinären till vår gammelvovve och ta bort lite tandsten och det blev en smula dyrare än vad vi hade räknat med.....2500:- gick det hela på....Nog för att det är värt det, inte tu tal om det! Men visst känns det lite surt.... Nu blir det nog bara en studsmatta och så får vi nog vänta lite med nya utemöbler...mycket som behöver inhandlas just nu.



En ny säng till oss till exempel då vi tänkte ge våra resårmadrasser till barnen och se till att vi får en fullstor säng... Våra madrasser är nämligen specialbeställda till sängramen som är från 1700-talet och måtten är lite speciella...eller vad säger ni om 146 * 180. Kan lova att det blir trång när vi ska samsas 2 vuxna, 2 barn och 2 hundar i den...
Och dessutom är det ju snart dags att byta säng till Moa, jag menar hon blir ju snart 2! :-o

Kommentera inlägget här :