Tung vecka...

publicerat i Helgen, Sixten, shopping;
Ja trist och grå måndag idag och denna vecka känns tung..... Vi tog förra veckan beslutet att det är dags för våra älskade gammelvovve att få somna in.... Det är så sjukt jobbigt att ta detta beslut men det är vår plikt som djurägare att ta det.
 
Han är gammal och har haft ett bra liv och nu mår han inte bra så det är verkligen rätt beslut vi har tagit men det spelar ju ingen roll för att det bara värker i hjärtat hela tiden när jag tänker på det....
 
Han fyllde 14 i fredags och vi ville att han skulle få fira sin födelsedag för att Moa har verkligen sett fram emot det och samtidigt så spelar ju inte någon vecka till någon roll i det långa loppet.
 
Han fick massor med godsaker och gos och även ligga i sängen och bara mysa med oss!
 
 
Han kommer att fattas mig!! <3
 
Men nog om det...kan inte skriva mer om det nu för då bryter jag ihop totalt... Ska berätta för barnen ikväll och det kommer att bli SÅ jobbigt...
 
Helgen har inneburit mkt hundpromenader, har ju konstant dåligt samvete att jag inte hinner aktivera Torsten så mkt som han behöver så i lördags så inledde jag dagen med att gå vår vanliga promenad.
Det är ett gäng på ca 40 hundar som promenerar ifrån Granngården och sen en runda på ca 3 km. Mkt bra socialiseringsträning för honom.
 
Efter det så mötte jag upp G på hans lager och vi målade bordet första gången med riktig färg, vidare hem och fick i oss lite lunch innan jag, barnen och Torsten åkte ner på stan och jagade Pokemons.
Han behöver verkligen miljöträning så detta var perfekt!
 
Hem och tinade upp efter flera timmar utomhus och sen så bakade jag och Moa lite pepparkakor. Hon tycker det är roligast att dekorera dem efteråt så nu har vi många pepparkakor med massor med kristyr och annat på!
 
I går så skulle jag och min bästa E iväg till Örebro och julklappsshoppa lite så jag gick upp tidigt och gick en långpromenad med T så att han skulle vara lite nöjd iaf. G hade jobbat hela natten så jag misstänkte att han skulle vara lite seg hela dagen...
 
 
 

Alltid suddig eftersom han inte kan sitta still! :D
 
 
Älskar att vi har detta bakom husknuten!
 
Sen for vi iväg och strosade på stan, jättelite folk ute och shoppade så det var hur skönt som helst!!
 
Jag kom hem med denna bland annat
 

Superhärlig poncho från Indiska!
 
Sen köpte jag något väldigt otippat och som jag inte ens riktigt vet när jag ska ha på mig men jag kunde bara inte låta bli!
 

En tight , lite glittrig långklänning från Gina Tricot som satt som en smäck!! Lite svårt att se här hur den satt men såhär ser den ut på hemsidan.
 
 
Får se om jag är modig nog att ha den på julfesten på fredag!! Klackarna i taket liksom! Tänkte isf ha mina Lola bootees till och då blir jag sååååå lång bara....och mina jobbarkompisar är ju SÅ korta.....ha ha!
 
Har klickat lite också. Det är ju adventskalendrar både här och var nu, dels hos Lola men även på en massa andra ställen och jag har varit på jakt efter en ny vinterjacka ett bra tag så när jag hittade denna på halva priset så slog jag till!
 

En Tenson som jag hoppas på är lite mörkare än på bilden men färgen hette dark blue så jag hoppas på det!
 
Sen hittade jag också ett långt halsband till bra pris så det är också på väg hem till mig.
 
Hoppas det kommer innan fredag så kan jag ha det till klänningen! =)
 
Sen har jag börjat fundera lite på vad jag ska önska mig i 40 årspresent...det närmar ju sig med stormsteg liksom!! Denna väska skulle jag ju inte bli ledsen om jag fick! ; )
 

Men liiite dyr kanske! ; )

Kommentera inlägget här :