Helgen och birthday coming up!

publicerat i
Ja förra veckan bara försvann som vanligt men det roligaste med den veckan var ju helt klart helgen!
 
Jag och min bästa E åkte upp till Stockholm på lördag förmiddag för att springa Arena Run, vi gjorde det även förra året och tyckte det var superkul så detta ska definitit bli ett återkommande event i var kalender!
 
Arena Run är ett lopp på 5 km där man springer inne på Friends Arena, 4 ggr är man nere på själva planen och då ska man ta sig över olika former av hinder. Resten springer man uppför trapporna på läktarna, i gångarna utanför och nere i kulverten. Det är stumt underlag så för mig som är lite för tung just nu så tar ben och fötter stryk men roligt var det!
 
 
 Nöjda tjejer efter loppet!!
 
 
Vi bodde på Quality Friends hotell precis bredvid och jag älskar deras fönster på hotellrummen!
 
 
Kvällen ägnades åt vin, babbel, mat och shopping inne på MOS och såklart var vi tvungna att ta några selfies i provhytten, dock så är dessa bilder tagna innan loppet - därav de matchande outfitsen! ;-)
 
 
En sån helg ger verkligen påfyllning i både själv och hjärta! <3
 
Den här veckan har jag 3 lolavisningar, en idag och en i morgon och sen en på lördag fm, resten av helgen tänker jag ägna mig åt födelsedagsfirande då det ju är min födelsedag på söndag! Man ska fira varje år för att alternativet är ju inget som man vill uppleva.
 
Kram på er och ha en bra onsdag allihopa! <3
 
 

Kommentera inlägget här :